Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Olympiáda na Dvojke I. OH na Dvojke
Olympiáda 2010

Žijeme Olympiádou

E-mail Vytlačiť

Je to krásny pocit, keď vám ráno pri vstupe do školy hrá hudba. Spolužiaci stoja vo dverách, pozdravia vás, ponúknu koláčikom alebo zatancujú tanček. Takéto rána si už pár týždňov užívame na našej Dvojke. Čo sa deje? Prebieha prvá časť našej Olympiády.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Grécko (4.B + 5.B)

E-mail Vytlačiť

GRÉCKY TÝŽDEŇ

Ako prví v olympiáde sa nám predstavili Gréci. Nebolo to pre nich ľahké, ale zvládli to na jednotku. Zapalením olympijského ohňa odštartovali prvú čast našej školskej olympiády. Boli sme obohatení plodmi z ich destinácie a zhliadli sme krásny grécky tanec, v ktorom sme si mohli zatancovať aj my.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Maďarsko (4.A + 5.A)

E-mail Vytlačiť

alt

MAĎARSKÝ TÝŽDEŇ

Ani jeden žalúdok neostal na ocot pri prechode vestibulom. Naši južní susedia si pre nás pripravili veľkolepú hostinu. Obsahovala nespočetné množstvo jednohubiek s klobáskou, ktoré rozvoniavali po celej našej Dvojke. Vytvorili ich maďarské gazdinky s červenou zásterou.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Česko (3.B + 6.B)

E-mail Vytlačiť

alt

Dobrý den, naši českí bratia! Privítali ste nás peknými omaľovánkami stovežatej Prahy, ktoré si hneď, hlavne mladšie ročníky, s radosťou vyfarbili. Ráno si mnohí zaspievali vašu hymnu, hlavne staršie ročníky a neskôr aj české ľudové piesne.Pekne ich zahrali tretiaci na gitarách a na flaute.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Nemecko (3.A + 6.A)

E-mail Vytlačiť

NEMECKÝ TÝŽDEŇ

Pondelok

Prvý deň v týždni sa viezol v znamení kvalitných nemeckých aut. Nechýbala ani automobilová prehliadka na ktorej nám modelky odprezentovali tieto výstavné kusy.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Taliansko (2.B + 7.B)

E-mail Vytlačiť

alt

TALIANSKY TÝŽDEŇ

"Bongiorno!" Nedáte si pizzu? Takto si nás uctili talianski útočníci v kuchárskych čiapkach. Nemohli sme odmietnuť. Ako sa hovorí: "láska ide cez žalúdok". Okamžite si získali naše sympatie.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Anglicko (2.A + 7.A)

E-mail Vytlačiť

alt

ANGLICKÝ TÝŽDEŇ

"Good morning!" Na týchto slovách sa začala naša púť po Anglicku. Vyplavili sme sa na cestu cez Atlantický oceán loďou "Titanic". Nechýbalo vystúpenie skupiny "Beatles".

Čítať viac...
 

Olympiáda - Španielsko (1.B + 8.B)

E-mail Vytlačiť

ŠPANIELSKY TÝŽDEŇ

Pondelok

Hneď pri vstupe do školy sa nás zmocnila silná španielska atmosféra. Boli sme milo privítaní žiakmi z 1.B , 8.B. Dostali sme vlajočky Španielska a každý náš krok cesty do školských lavíc bol spríjemnený hudbou, ktorá sa rýchlo šírila chodbami a rozveselovala každého kto ju započul.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Francúzsko (1.A + 8.A)

E-mail Vytlačiť

FRANCÚZSKY TÝŽDEŇ

Prvý deň svojho týždňa stáli francúzi s vlajkou pred dverami školy. Budovou sa niesol krásny šanzón a dievčatá vo dverách rozdávali vlastnoručne vyrobené francúzske vlajočky všetkým žiakom a učiteľom.

Čítať viac...
 

Olympiáda - Slovensko (9.A + 9.B)

E-mail Vytlačiť

alt

SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ

A je to tu! Slovensko je na rade. Ako sa hovorí "to najlepšie na záver". Predstavitelia, naši deviataci, nič nenechali náhode. Pripravili si výborný program. Ako už je zvykom našej olympiády, prvý deň ráno sa postarali o naše hladné krky. Ponúkli nás pravou slovenskou klobáskou, pagáčikmi a trdlom.

Čítať viac...
 

Olympiáda k MDD

E-mail Vytlačiť

alt

Dňa 7.6. sa na našej škole uskutočilo vyhodnotenie najlepších štátov z olympiády. Bolo spojené s bohatým ceremoniálnym sprievodom, v ktorom sa odprezentovali všetky štáty z našej olympiády.

Čítať viac...
 

Olympiáda - záverečná výsledková listina (29.6.)

E-mail Vytlačiť

Záverečná listina  - 29. 6. 2010:

Čítať viac...
 

Záver olympiády

E-mail Vytlačiť

Predposledný deň školského roku sme slávnostne ukončili aj športovú časť Olympiády na Dvojke.Veľké ĎAKUJEM patrilo všetkým žiakom, učiteľom, kuchárkam, údržbárom, vedeniu školy, rodičom a všetkým, ktorí nám pomáhali.

Čítať viac...
 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia