Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Výchovný poradca
Výchovný poradca

Možnosť pridelenia asistenta pre individuálne začlenených žiakov

E-mail Vytlačiť

Vaše dieťa je individuálne začlenené do bežnej triedy. Určite ste počuli o pridelení asistenta k takýmto žiakom. Ak chcete byť viac informovaní o možnosti pridelenia asistenta, pozývam Vás na pohovor k vých. poradcovi dňa 11.9.2014 od 13.00-14.30 hod.

 

Testovanie 9-2014 - výsledky

E-mail Vytlačiť
dievca12.marca sa konalo aj na našej škole "testovanie9" a už máme oficiálne výsledky v rámci SR. Naša škola dosiahla opäť veľmi dobré výsledky.
Oficiálne výsledky v rámci celej SR - teda priemerná percentuálna úspešnosť (národný priemer) sú v tomto školskom roku nasledovné: slovenský jazyk a literatúra 54,67 %, matematika 62 %.
Čítať viac...
 

Testovanie 9-2013 - výsledky

E-mail Vytlačiť
dievcaAj tentokrát žiaci našej školy boli na "testovaní 9" úspešní. Každý žiak obdržal svoje osobné výsledky. Výsledky za celú školu sú nasledovné:
slovenský jazyk a literatúra:
priemer v rámci celej SR - 67,51%, naši žiaci - 73,30%
matematika: priemer v celej SR - 60,07%, naši žiaci - 76,38%
Čítať viac...
 

Testovanie 9-2013

E-mail Vytlačiť

Aj v tomto šk. roku sa uskutoční testovanie deviatakov. Hlavné testovanie bude 13. marca 2013 (streda), náhradný termín bude 26. marca (utorok) v krajskom meste – zúčastnia sa ho len tí žiaci, ktorí sa nezúčastnili riadneho termínu z vážnych zdravotných dôvodov.

Čítať viac...
 

Dni otvorených dverí v šk. r. 2012/2013

E-mail Vytlačiť

V týchto dňoch sa konajú dni otvorených dverí na jednotlivých stredných školách. Žiaci sú priebežne informovaní. Niektoré školy navštívia spolu s výchovným poradcom, niektoré školy si môžu ísť pozrieť s rodičmi.

Dňa 29. 11. 2012 – DOD Gymnázium Senica.
V decembri: DOD v Holíči na SOŠ, SZŠ - v Brezovej pod Bradlom, OA v Senici.

Termíny sa žiaci dozvedia včas, na "DOD" pôjdu spoločne s výchovnou poradkyňou alebo s tr. učiteľmi.

 

Testovanie 9-2012

E-mail Vytlačiť

V školskom roku 2011/2012 sa uskutoční celoslovenské testovanie žiakov 9. ročníka ZŠ 14. marca 2012 (streda). V tomto školskom roku budú žiaci písať testy v nasledovnom poradí:

  • slovenský jazyk a literatúra
  • matematika

Náhradné testovanie sa uskutoční 27. marca 2012 (utorok), zúčastnia sa ho len tí žiaci, ktorí sa z objektívnych dôvodov nemohli zúčastniť v hlavnom termíne. Náhradné testovanie sa bude realizovať v krajských mestách v školách, ktoré určí príslušný krajský školský úrad v spolupráci s NÚCEM.

Ďalšie informácie nájdete na stránkach NUCEM tu alebo tu.

 

Deviataci, pozor!

E-mail Vytlačiť

Tento rok nebude "Prezentácia SŠ v MsDK". Výchovným poradcom to bolo oznámené na porade dňa 8.10. 2009. Ostatné podrobnosti priamo podá vých. poradca. Konzultačné hodiny vo štvrtok od 13.30 alebo podľa dohody.

 

Rozmiestnenie žiakov 9. ročníkov a nižších ročníkov

E-mail Vytlačiť

Všetci žiaci našej školy boli prijatí na tie školy, kam si poslali prihlášky.

Spolu vychádzajúcich žiakov: 52, z toho 14 z nižších ročníkov 

Čítať viac...
 

Testovanie 9-2009 - oficiálne výsledky

E-mail Vytlačiť

Podľa oficiálnych výsledkov, ktoré prišli na všetky školy zo ŠVS, naši žiaci obstáli veľmi dobre na testovaní aj v našom okrese - zo slov. jazyka a literatúry sme dosiahli v rámci okresu 1. miesto a z matematiky 2. miesto.

Čítať viac...
 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.