Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Triedy Archív tried
Archív tried

Boli sme na súťaži... (3. A)

E-mail Vytlačiť

alt31.3.2010 sme sa zúčastnili regionálnej súťaže detskej dramatickej tvorivosti okresov Senica a Skalica "SENICKÉ ZRKADIELKO ANKY GAMANOVEJ".
Získali sme diplom za účasť a veľa krásnych slov zo strany vzácnej poroty, ktorú tvorili pedagógovia VŠMU, režisér a dramaturg Slovenskej televízie Bratislava a dramaturgička divadla J. Palárika v Trnave.

Čítať viac...
 

Výlet Driny-Smolenice

E-mail Vytlačiť

jaskyňa DrinyNašu výletovú štafetu sme ukončili návštevou jaskyne Driny a nádhernou prechádzkou po okolitej prírode. Počas nej nám naši kamaráti B-čkari skrývali rôzne úlohy.

Čítať viac...
 

Nebudú nás očkovať?

E-mail Vytlačiť

Poliklinika SenicaVo štvrtok, 28. mája, sme navštívili polikliniku v Senici. Deti sa obávali, či ich tam nebudú očkovať, ale pani doktorka Rybnikárová nás upokojila, že nie. 

Čítať viac...
 

Za zber do Markízy

E-mail Vytlačiť

MarkízaPosledný zber papiera na škole sa nám vydaril. Aj vďaka rodičom a starým rodičom  sme nazbierali najviac papiera na I. stupni a deň voľna, odmena pre víťaza, bol náš. Dlho sme rozmýšľali ako ho strávime.

Čítať viac...
 

Archív 4. A, šk. rok. 2011/2012 (2010/2011)

E-mail Vytlačiť

Rok 2011/2012

 Výlet do Bratislavy

BratislavaNa 26.10. sme si naplánovali exkurziu do Bratislavy. A bola úžasná. Počasie si síce mrholilo a chladilo, ale vďaka nemu bola pešia zóna takmer prázdna, my sme si mohli prezrieť všetky pamiatky a mrholenie sme prečkali v Detskom múzeu. Na hlavnom námestí sme zaujali skupinku turistov z Brazílie, s ktorými sme si trochu precvičili našu angličtinu. Pekným zážitkom bola cesta vlakom a električkou. Veľké ďakujem patrí našej sprievodkyni Ivanke Kollárovej, ktorá nás previedla takmer celým Starým mestom, popri Dunaji na Bratislavský hrad a Jankovi Cilikovi, ktorý pridal pár zaujímavých rozprávaní. Čo všetko sme videli? Pozrite si foto tu.

 

Plavecký výcvik

plavecký výcvikVýcvik sme ukončili malými plaveckými  pretekmi. Deti súťažili v skupinách, v ktorých plávali počas celého výcviku.

Tu sú výsledky:

3. skupina: 1. miesto - Martin Gubka
2. miesto - Marečková Alexandra
3. miesto - Orgoník Radko
2. skupina: 1. miesto - Roman Kadlic
2. miesto - Ponechal Adrián
3. miesto - Vyletel Martin
1. skupina: 1. miesto - Pipíška Adam
2. miesto - Miča Dárius
3. miesto - Jankových Jakub

Sme radi, že sa nám podaril vybaviť autobus. Časť poplatku nám zasponzoroval Gregorkov tatino, za čo mu veľmi ĎAKUJEME. Zvyšok peňazí zaplatíme z triedneho fondu.

galeriaFoto z plaveckého nájdete tu.

 

Rok 2010/2011

Bradlo

10.júna, sme navštívili  rodný dom M. R.Štefánika  na Košariskách a mohylu na Bradle. Pani v múzeu nám povedala veľa nových informácií o našom velikánovi a na Bradle nám náš bývalý pán učiteľ Janko C. poukazoval celé okolie. Pekná vychádzka v prírode a kopec lesných jahôd veľmi potešili.

Fotografie z exkurzie nájdete tu.

Piešťany

Výlet do Piešťan bol úžasný. Prezreli sme si vojenské historické múzeum, prešli vojenským výcvikom a opiekli špekáčiky. Vojaci boli skvelí. Škoda, že nám nevyšlo prekvapenie - plavba loďou.

Fotky si môžete pozrieť tu.

 

F a r e b n é    d n i

Fotky z našich farebných dní a iných akcií v triede si môžete pozrieť tu.  

 Fotky z plaveckého výcviku sú tu.

Aktualizované: Nedeľa, 02. september 2012 10:03
 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia