Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Senické zrkadielko: Sme prví!

E-mail Vytlačiť

čertíci24. 3. 2009 sme sa zúčastnili divadelnej súťaže Senické zrkadielko Anky Gamanovej. Po dlhom a trpezlivom nacvičovaní sme aj my, žiaci 8.B triedy 2.ZŠ Senica, konečne vystúpili na javisko s rozprávkou Ako čertík Babráčik skočil dobru na háčik. 

Tréma pomaly opadla a my sme sa snažili o čo najlepší výkon. Boli sme šťastní z potlesku, ktorým nás diváci odmenili. So zmiešanými pocitmi sme sa unavení, poniektorí chorí, rozišli domov. Po 18-tej hodine sme sa dozvedeli výsledky. SME PRVÍ!!! Postupujeme do krajského kola. Jupí!!! Naša radosť nemala konca kraja.

video Stiahnuť video

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.