Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Školská jedáleň Platba za stravu

Platba za stravu

E-mail Vytlačiť

Vážení rodičia,
oznamujem Vám a prosím Vás, aby ste si platby na stravu uhrádzali formou bankového prevodu alebo priamym vkladom v uvedenej banke, internet banking a šekom ak nemáte účet.

Rodičia, ktorí neplatíte trvalým príkazom je treba aby ste svojmu dieťaťu hneď dali doklad o zaplatení, pretože nám do ŠJ  prídu platby až o 4-5 dní. Vyhneme sa tak stresovej situácii z obidvoch strán a hlavne  ušetríme deti pri okienku. Platí sa mesiac vopred napr. na mesiac september od 1.8. do 10.8., na mesiac október od 1.9. do 10.9., na mesiac november od 1.10. do 10.10. Stačí iba zadať trvalý príkaz v príslušnej pobočke Vášho peňažného ústavu k 10-temu dňu.


Naše číslo účtu je 9214579004/5600 (PRIMA BANKA a.s. Senica)

Platba pre trvalé príkazy: 1. stupeň - 20 €

2. stupeň - 21 €
Cena jedného obedu je: 1. stupeň - 1,01 €

2. stupeň - 1,09 €


 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.